Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Näitä ehtoja sovelletaan, ellei ole sovittu toisin asiakkaan ja myyjän välillä. Ehdot ovat voimassa toistaiseksi.

Maksutavat
Vaihtoehtoina maksutavoissa ovat ennakkolasku, lasku sekä Matkahuollon bussiennakko, jolloin asiakas maksaa tuotteet noudon yhteydessä lähimmässä Matkahuollon pisteessä. Tilaamisen edellytyksenä on Y-tunnus. Pidätämme oikeuden tarkistaa asiakkaan luottotiedot ennen laskutuksen aloittamista, sekä tarvittaessa asiakassuhteen aikana.

Maksuehto
8 päivää netto. Yliajalta veloitetaan viivästyskorko, joka on 13 %. Maksukehotusmaksu on 10,00 €.

Tietosuoja
Antamanne nimi- , puhelin- , sähköposti- ja osoitetiedot talletetaan asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti, niitä ei luovuteta tai myydä eteenpäin kolmansille osapuolille. Tietoja voidaan käyttää Labetto Oy:n omiin markki-nointitarkoituksiin.

Tuotehinnat
Hinnat on ilmoitettu sekä arvonlisäverottomina että – verollisina. Hinnat ovat voimassaolevan tukkuhinnaston tai toimittajaso-pimuksen mukaisesti. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Toimitusehto
Vapaasti Labetto Oy:n varastolla tai sopimuksen mukaisesti. Rahtivapausraja on 150 € (alv 0 %). Toimitusmaksu matkahuollosta noudettuna on 11,00 €, perille toimitettuna toimitusmaksu on 15,00 € (toimitusmaksut alv 0 %).

Lasituotteista perimme alla olevan taulukon mukaisesti.
Lähetyksen paino
Alle 15 kg = 15,00 €
15 - 24 kg = 20,00 €
25 - 40 kg = 30,00 €
yli 40 kg lähetykset + 3,50 € per alkava 10 kg.


Labetto pidättää itsellään oikeuden toimitusmaksujen hinnanmuutoksiin.

Toimitusajat
Toimitusaika on 2-3 päivää tilauksen vastaanottamisesta, ellei toisin ole sovittu. Toimitusaika koskee varastotuotteita.

Toimitustavat
Toimitamme lähetykset Matkahuollolla asiakasta lähimpään Oy Matkahuolto Ab:n toimipisteeseen noutopakettina tai perille asiakkaan antamaan osoitteeseen. Labetto ei vastaa kuljetusliikkeen mahdollisista jakeluhäiriöistä. Mahdollisista kuljetusvaurioista vastaa kuljetusliike omien ehtojensa mukaisesti.

Tuotteiden virheet/korvaus
Vastaanottaja on velvollinen tarkastamaan toimituksen sisällön ja kunnon vastaanoton yhteydessä. Kun toimitetussa tuotteessa havaitaan virhe tai vika, on asiakkaan otettava yhteyttää Labettoon viimeistään 7 päivän kuluessa lähetteen päiväyksestä, puhelin 020 728 8890 tai sähköpostilla labetto@labetto.fi. Palautuksina lähetettäviin tuotepakkauksiin ei saa kirjoittaa mitään, vaan pakkaukset pitää palauttaa myyntikuntoisina, vain tällöin tuote voidaan hyvittää. Jos palautus johtuu asiakkaan tilausvirheestä tai jos palautuksesta ei ole sovittu etukäteen, veloitetaan asiakkaalta rahtikulut.

Palautus postitse
Kirjoita osoitteeksi:
Asiakaspalautus
LABETTO OY
Katsastustie 3
61800 KAUHAJOKI
FINLAND

Maksujen hyvitys palautuksien yhteydessä
Pankin verkkomaksulla tai laskulla maksetuista tuotteista palautamme rahat tilaajan pankkitilille.

Omistuksen pidätys
Tuotteet säilyvät toimittajan omaisuutena siihen saakka, kunnes niiden kauppahinta on kokonaan maksettu.